Η εταιρεία SKMEI

Η εταιρεία SKMEI ιδρύθηκε στην ενδοχώρα της Κίνας το 2010. Οι κεντρικές της εγκαταστάσεις βρίσκονται στην περιοχή Guangzhou και καλύπτουν μια έκταση πάνω από 6,000 τετραγωνικά.

Η SKMEI σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει την ανάγκη του κάθε πελάτης της ξεχωριστά, έχει δημιουργήσει διάφορους τύπους ρολογιών με εντυπωσιακό σχεδιασμό και μοναδικά χαρακτηριστικά.

Πολυλειτουργικά Ψηφιακά Ρολόγια (Multifunctional Digital Watches ), 3D ρολόγια με βηματομετρητή (3D Pedometer Watches), ρολόγια με πυξίδα (Compass Watches), ρολόγια με μετρητή καρδιακών παλμών (Heart Rate Watches), έξυπνα ρολόγια (Smart watches), έξυπνα βραχιόλια (Smart Bracelets), κλασσικά ανδρικά, γυναικεία αλλά και παιδικά ρολόγια είναι μόνο μερικά από τα διάφορα είδη ρολογιών που μπορεί να βρει κανείς από την SKMEI.

Η SKMEI θέλοντας να εξασφαλίσει την υψηλή ποιότητα των ρολογιών δίνει έμφαση σε κάθε στάδιο της κατασκευής των ρολογιών. Η επιλογή και η χρήση ανθεκτικών υλικών για την κατασκευή των ρολογιών καθώς και η αξιοποίηση των πιο σύγχρονων μεθόδων έλεγχου και ακρίβειας συνάδουν στην κατασκευή ρολογιών ανώτατης ποιότητας.

Ο συνδυασμός προσιτής τιμής, υψηλής ποιότητας και μοναδικού σχεδιασμού έχει συμβάλει στην αναγνωρισημότητα του brand παγκοσμίως. ΗΠΑ, Καναδάς, Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Αργεντινή Σαουδική Αραβία, Κορέα, Ινδία είναι μόνο μερικές από τις χώρες όπου το όνομα SKMEI είναι ευρέως γνωστό.

Η SKMEI είναι πλέον και στην Ελλάδα.

Ο ιστότοπος www.skmei-greece.gr αποτελεί το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και πώλησης των προϊόντων της εταιρείας SKMEI στην Ελλάδα. H εταιρία ΤΖΩΡΤΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ως επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας SKMEI στην Ελλάδα εδρεύει στην περιοχή της Πτολεμαΐδας, Βασ. Κωνσταντίνου 43, 50200 -  (ΑΦΜ: 046692183 / Δ.Ο.Υ: Πτολεμαΐδας).

Λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε πελάτη μας, το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

e-mail επικοινωνίας: info@skmei-greece.gr
Τηλέφωνο Παραγγελιών: 2463 025036